Rock Band: Song Pack 2 (Wii)

Rock Band: Song Pack 2 (Wii)
Vaša cena s DPHna dotaz
Vaša cena bez DPHna dotaz
Tento produkt sa nedá zakúpiť
Není v prodeji
na vyžiadanie
Záruka24 mesiacov
Parametre a špecifikácie
Rock Band Song Pack 2 - v pořadí již druhý samostatně spustitelný balíček s 20 songy, které rozšiřují původní hru Rock Band i Rock Band 2.

1. Afterlife (by Avenged Sevenfold)
2. Call Me (by Blondie)
3. El Scorcho (by Weezer)
4. Girl U Want (by Devo)
5. Girls Who Play Guitars (by Maximo Park)
6. Indestructible (by Disturbed)
7. It Hurts (by Angels & Airwaves)
8. Just What I Needed (by The Cars)
9. Message in a Bottle (by The Police)
10. Monkey Gone to Heaven (by Pixies)
11. Rio (by by Duran Duran)
12. Saints of Los Angeles (by Motley Crue)
13. Simple Man (by Lynyrd Skynryd)
14. Snow ((Hey On)) (by Red Hot Chili Peppers)
15. The Perfect Drug (by Nine Inch Nails)
16. This Ain't a Scene, It's an Arms Race (by Fall Out Boy)
17. Time is Running Out (by Papa Roach)
18. Why Do You Love Me (by Garbage)
19. You've Got Another Thing Comin' (by Judas Priest)
20. Zero (by Smashing Pumpkins)